Ove će adidas tenisice dominirati 2024., prema TikToku

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KADA su u pitanju tenisice, 2023. bila je godina adidas Samba modela. Nema tko ih nije nosio, a adidas je kupcima ponudio i mnoštvo iteracija. Kao šećer na kraju, ali i zasluženo, Lyst ih je proglasio i najpopularnijim tenisicama koje su obilježile proteklu godinu. 

“Pretražena svakih 1.7 minuta na Lystu, adidas Samba je tenisica godine. Omiljena među slavnim osobama i influencerima, nosile su je i Bella Hadid, Kaia Gerber, Hailey Bieber, A$AP Rocky i Harry Styles, a pretraživanja su u posljednja četiri mjeseca porasla za 43 posto na Lystu”, istaknula je tvrtka za modnu tehnologiju i šoping-aplikacija u studenom 2023. 

“Zaljubljena sam u svoje”

Sada TikTok kaže da je dominacija Samba gotova (donekle), a da će njihovo mjesto preuzeti Sambae – tenisice koje su već postale viralne na toj društvenoj mreži. Adidas je njima dodao moderan štih kultnom i popularnom Samba dizajnu. Ova verzija izrađena je s gornjim dijelom od glatke kože, prozirnim vanjskim potplatom od gume, nešto debljim nego na Sambama, i izvezenim prugama.

“Upravo sam ih kupila. Opsjednuta sam”, “Zaljubljena sam u svoje”, “Volim ih”, “Prije su se zvale Samba Rose”, “Trebaju mi te tenisice”, neki su od komentari na adidas Sambae na TikToku ispod videa s njima u prvom planu. 

Lansirane su u prosincu 2023. 

Ove tenisice lansirane su u prosincu prošle godine i pojavile su se na pojedinim adidasovim internetskim stranicama, ali ne još uvijek na svima. Može ih se naći na stranicama za preprodaju poput Klekta, ali i u drugim internetskim trgovinama koje drže adidas. Cijena im je od 100 eura naviše, ovisno o trgovini i modelu. Izdvojili smo nekoliko modela niže. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *